| |
Anita80 | 25.05.2023 15:29:42 |
Grupa: Użytkownik
Posty: 10 #8084823 Od: 2023-5-21
| Co sądzicie o takim pomyśle na biznes? Proszę o rady na co zwracać uwagę podczas tworzenia biznesplanu. |
| |
Aneta81 | 02.06.2023 21:31:19 |
Grupa: Użytkownik
Posty: 16 #8087143 Od: 2021-1-20
| Tworzenie biznesplanu to jeden z najważniejszych aspektów prowadzenia własnego biznesu. Musimy przede wszystkim nie liczyć na to, że "jakoś to będzie" bo z takim podejściem nie odniesiemy sukcesu w perspektywie długoterminowej. Musimy być przygotowani na potencjalne problemy jakie wystąpią, a jakich nie jesteśmy w stanie przewidzieć. Podsumowując to ważny będzie profil restauracji oraz analiza lokalnego rynku czy docelowej grupy odbiorców. Następnym etapem będzie znalezienie lokalu w możliwie atrakcyjnej lokalizacji, względem dostępnego budżetu. Nie ma się co oszukiwać jednak to jeden z większych kosztów jakie poniesiemy. Kolejnym będzie wyposażenie samej kuchni oraz lokalu. Musimy skupić się na tym jaki styl wybierzemy i realizować całość projektu trzymając się wcześniej ustalonych zasad. Z detali to z pewnością podkładki pod filiżanki - https://swiecedlagastronomii.pl/kategoria-produktu/podkladki-pod-szklanke-filizanke/ będą bardzo ciekawym dodatkiem, pokazującym naszym klientom dbałość o szczegóły.
|
| |
Andrzej84 | 27.03.2025 20:27:31 |

Grupa: Użytkownik
Posty: 947 #8262839 Od: 2023-1-3
| Jeśli szukasz naprawdę dobrego sushi, to polecam Sushipak - https://sushipak.pl/menu/gdansk . Świeże składniki, świetne kompozycje i do tego fajna atmosfera. Byłem już kilka razy i za każdym razem wychodziłem zadowolony. |